Thuis

Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn

Certificaat
China Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited certificaten
China Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited certificaten
Klantenoverzichten
Wij waren gelukkig over de dienst en het product.

—— Jacob Mahlr - Andersen, Denemarken

Allen zoals beschreven. Ik ben zeer tevreden.

—— Mircea Ioan Lucacean, Roemenië

Blij om met Levt-team opnieuw samen te werken, zijn zij geduldig om te antwoorden elk vraagt. Hoog - kwaliteit & de beste overzee dienst.

—— M. Daniel Reynolds, het UK

de aardige kwaliteit en de professionele diensten danken u

—— izquierdo van Javier, Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Van de LEIDENE het Scherm dat Reclamevertoning Lijn veroorzaakt:

  Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 0

   

  Van de LEIDENE de Productieplaats Reclamevertoning:

  Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 1Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 2Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 3Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 4Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 5Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 6Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 7

 • OEM / ODM

  Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 0

  Met bewezen technologieën, deskundigheid, steun en de diensten, breidt het dienstenaanbod van Levt zich OEM/ODM voorbij de hardware uit en de hulppartners gaan snel naar markt zonder hun middelen en begrotingen af te voeren. OEM /ODM de partners kunnen succes in een aantal markten zowel binnen als voorbij de traditionele geleide vertoning vinden, omvattend het Gieten huur hang vertoning, voor op service gerichte vertoning, transparante glas geleide vertoning, zachte flexibele geleide vertoning, media voorgevelvertoning, strookgordijn geleide vertoning, het netwerkscherm, interactieve vloervertoning, mobiele voertuig geleide vertoning ......

  Wat is OEM/ODM?

  1.Original materiaalfabrikanten (OEM)

  OEM vertegenwoordigt een origineel materiaalfabrikant. Dit type van fabrikant (b.v. Levt) maakt producten of productonderdelen die uw bedrijven kopen en onder uw merknaam verkopen. Wat u slechts zou moeten doen moet de producten ontwerpen, terwijl OEM (b.v. Levt) hen aan uw specificaties, ontwerp en vereisten maakt.

  2.Original ontwerpfabrikant (ODM)

  Wanneer u ODM vindt, verwijst het naar een bedrijf dat de originele ontwerpfabrikant is. Deze bedrijven (b.v. Levt) ontwerpen en vervaardigen een product dat uiteindelijk door uw bedrijf met het merk van uw bedrijf wordt verkocht. In dit geval, doet ODM alles van het ontwerpen van het product aan de productie van het. Lokale ODMs leveren voordelen aan buitenlandse ondernemingen op door lagere kosten aan te bieden voor lokale goederen.


  Welk soort LEIDENE Vertoningsproducten u kon in Levt krijgen?

  Als hoge prestatiesleider in de Reclame van LEIDENE Vertoning, verstrekt Levt een reusachtige selectie van LEIDENE Vertoningen, met inbegrip van standaardsmd3in1 P1.6 P2.0 P2.5 P3 P3.91 P4 P4.81 P5 P6 P6.25 P7.62 P8 P10 voor binnenseries, leidde P5 P6 P6.67 P8 P10 SMD3in1 en ONDERDOMPELING 1R1G1B P8 P10 P16 P20 voor Openluchtadvertisin Vertoningsseries, dan alll hangen de standaardseries en speciaal voor P3.91 P4.81 P6.25 P8.928 P10.4 voor huur vertoning, nu het Gieten leidde de prijs die bijna als standaardhuur daalt vertoning, aangezien het veel lichtgewicht slank en, veel hogere nauwkeurig en sterkte is. En wij hebben nieuwe producten zoals open voorzijde leidden vertoningsmodule, glas transparante geleide vertoning, outooraffiche geleide vertoning van p3 p4, Zonne geleide vertoning, Zachte flexibele geleide vertoningsmodule, Voor de media van de de dienststrook voorgevel, en de strook van de aluminiumpunt ook voor media voorgevel, en meer dan 30%-Energie - besparing Geleide Vertoning ...... ontwikkeld

  Voordelen van OEM/ODM-Productie in Levt

  1.Multiple keuzen

  Levt verstrekt een brede waaier van LEIDENE Vertoningen, met inbegrip van de Reclame van binnen en openlucht geleide vertoning, Huur LEIDENE Vertoningen. Bovendien, de producten kunnen op verschillende soorten worden toegepast installeren milieu's, Transparant voor licht en de gemakkelijke wind, handhaaft met de voordienst ......

  2. Hoog - kwaliteit

  Levt legt altijd bij het ontwerp evenals de productie van energy-saving en milieu Geleide Vertoningen de nadruk. Zo kon u met vertrouwen van onze producten met hoge garantie van 3 jaar en de certificatie van Ce & FCC & ROSH opdracht geven tot. Wat meer, onze LEIDENE Vertoning is zijn van het hoge hoge Grijze niveau van de helderheids hoge vernieuwingsfrequentie en lage machtsconsumptie, dat in regen of slecht milieu kunnen worden gebruikt toe te schrijven aan het ontwerp van anticorrosief, anti-wind, en transparant voor zonneschijn.

  3.Cheap prijs

  wegens onze geschikt en ideaal gezien gelegen in Shenzhen, kunt u de dienst en de producten ontvangen u precies met goedkope prijs zoekt. En afhankelijk van het ordevolume, de aard en de afmeting van samenwerking richt u met Levt, kunnen diverse oplossingen voor uw in het groot orden mogelijk en uitvoerbaar zijn.

  OEM/ODM de productie is gewoonlijk van een stabiele en op lange termijn samenwerking. Afhankelijk van het ordevolume, de aard en de afmeting van samenwerking richt u met Levt, kunnen diverse oplossingen voor uw in het groot orden mogelijk en uitvoerbaar zijn.

  Welkom om ons voor verdere informatie te contacteren over OEM productie.

 • R & D

  Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited fabriek productielijn 0

  R&D-de afdeling heeft 9 jaar LEIDENE ervaringen, de professionele ingenieurs van 10pcs, van de kring van ontwerppcb, om nieuw product te maken, nieuwe LEIDEN product, elk jaar onderzoeken om 5 -8 soorten, 15-20 modelreeks toe te voegen.

   

  Onze R&D-groep wordt gemaakt van meer dan 8% van totale werknemers en de meesten van hen zijn hogere technici, met de ervaringen van meer dan 10 jaar in het LEIDENE gebied.
  Producten: Combinatie met praktisch en esthetisch, technologie en art.
  Technologie: Ontwikkel het octrooi geleide systeem van de vertoningscontrole binnen 5 jaar.
  Octrooi: Benadruk authentificatie voor internationaal uitvindingsontwerp, diep ontwikkelt internationale markt.

   

  Test Materiaal en Faciliteiten
  Het LEIDENE verlichting verouderen doos
  1, het LEIDENE verlichting verouderen doos, is voor LEIDENE verlichtingstest
  2, LEIDENE lichten vergen ononderbroken test 72hours
  3, van de LEIDENE de norm lichtentest zijn in overeenstemming zijn met Standaardiec60598

   

  Van de LEIDENE de machine moduleversiering
  1, LEIDENE module na het gieten van silicone, behoefteversiering door machine
  2, van de LEIDENE de machine modulesversiering, kunnen het bekijken hoeken, helderheid, vlakheid verbeteren


  Van de LEIDENE de lijst moduledroogte
  1, van het LEIDENE dikte 35mm van de lijm modulesilicone
  2, van de LEIDENE de droogte modulesbehoefte, na het gieten in siliconelijm
  3, LEIDENE modules vergen 3hours drogend in de lucht, lucht-voorwaarde, koelventilators


  Van de LEIDENE de steun modulestest
  1, Al modulesbehoefte het verouderen test minstens 72hours
  2, Om het even welke het voltage5v gelijkstroom van de moduletest
  3, Testnorm zijn met Ce standaardiec60950 in overeenstemming

Contactgegevens
Shenzhen Levt Photoemission Technology Limited

Contactpersoon: Mr. Jacy

Tel.: 86-15089512645

Fax: 86-0755-86902546

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)