Om de LEIDENE vertoning in de conferentieruimte te handhaven te handhaven en?

December 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Om de LEIDENE vertoning in de conferentieruimte te handhaven te handhaven en?

Er zijn vele redenen voor de schade aan de LEIDENE vertoning in de daadwerkelijke toepassing van de LEIDENE van de conferentieruimte vertoning. Het moet vochtbestendige, anti-fouling, hitte-uitputtende, anticorrosieve, antistatische, anti-elektrische schok, dieren, en op tijd onderhoud en inspectie zijn. Laat me aan u hieronder verklaren. Neem de gebruikelijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om de LEIDENE vertoning in de conferentieruimte te handhaven te handhaven en?  0

Verscheidene modules kunnen niet onophoudelijk worden aangestoken of zijn abnormaal: controleer of de bedrading en macht stop van de eerste module met de abnormale richtlijn van het gegevenssignaal in goed contact is. Als de geleide module niet kan worden aangestoken, betekent het dat er geen input van de schakelaarmacht is, en het kan worden geschakeld. Voedingafdeling of controle met digitale multimeter.

 

Één enkele module slaagt omhoog aan te steken er niet in: de eerste controle of de omschakelingsvoeding van deze module, dan controle of niet goed is of de machtsstop van de module los is, als alle modules kleurenwanorde heeft en inconsistentie, wegens het slechte contact van de de transmissiekolom van het gegevenssignaal, Trekkracht kleurt en opnieuw de kolomlijn opneemt om de geteste kolomlijn te vervangen. Als er een probleem wanneer het vervangen van een goede lijn van de strookkabel is, kunt u controleren of er een probleem met de schakelaar op de PCB-raad is.

 

De manier om te controleren of de enige lamp niet op is: Gebruik een instrument om te controleren of de LEIDENE vertoning in de conferentieruimte beschadigd is. Als de lamp beschadigd is, volg hieronder het vijfde punt om de lamp te vervangen. De daadwerkelijke lampmeetmethode: gebruik een digitale multimeter in de weerstandsx1 sectie, verbind het positieve stadium van geleid tot de zwarte gelijkstroom-ampèremeter van de kompas digitale multimeter, en verbind het negatieve stadium met de rode gelijkstroom-ampèremeter. Als geleid is, zal de nauwkeurig gemeten lamp doen. Als de lamp is als het niet is, is het licht voor nauwkeurige meting niet zeer goed.

 

Geleid onder-onderhoud (niet te beheersen punt): Wanneer het bepalen van de schade van geleid in de enig-lampinspectie, kies de volgende onderhoudsmethodes volgens de details. Gezichtsonderhoud: Gebruik een aanpassingsschroevedraaier om het beschermende masker uit het gezicht te verwijderen. Vervang de lamp met het beschermende masker. Nadat de lamp wordt vervangen en de colloïdale oplossing wordt verzegeld, wordt het originele LEIDENE van de conferentieruimte vertoningsscherm hersteld. Haal de schroef voor onderhoud op de achterkant aan: gebruik een schroevedraaier van het tegenovergestelde model om de schroef van de achterkant los te schroeven om de kabel van het gegevenssignaal af te sluiten, sluit de machtsstop af, en verwijder toevallig de module uit het gat van het bladmetaal, en beweeg me aan de achterkant van de belangrijkste chassis. Zie onderhoudsmethode onder ogen.