Zo wat is bloot oog 3D in de ware betekenis?

December 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Zo wat is bloot oog 3D in de ware betekenis?

Wat binoculaire parallax is: De mensen hebben apart twee ogen, ongeveer 65mm. Wanneer wij een voorwerp bekijken en de visuele assen van de twee ogen op dit voorwerp samenkomen, zal het beeld van het voorwerp op de overeenkomstige punten van de retina van de twee ogen vallen. Op dit ogenblik, als de twee oogretina's worden overlapt, zou hun visie, d.w.z., enig moeten overlappen, kan het duidelijke voorwerp worden gezien. Volgens dit feit, wanneer de ogen aan een punt in ruimte samenkomen, kunnen wij een denkbeeldig vliegtuig bepalen, zullen alle punten op dit vliegtuig de overeenkomstige gebieden van de retina van de ogen bevorderen. Deze oppervlakte wordt genoemd horopter. Het kan als baan van alle punten in de weergaveruimte van het overeenkomstige gebied van de retina in bepaalde convergentieomstandigheden worden gedefinieerd. De voorwerpen in het enige visuele gebied worden gevestigd zullen allen op de overeenkomstige punten van de retina vallen om één enkel beeld te vormen dat.
Als de netvliesdelen van de twee ogen te verschillend zijn, dan zullen de mensen een dubbel beeld, d.w.z., hetzelfde voorwerp worden beschouwd als twee zien. Bijvoorbeeld, gebruiken wij onze rechts om een potlood op te heffen zodat het met de rechte lijn in de verre hoek van de muur parallel is. Op dit ogenblik, als wij de rechte lijn in de verre hoek van de muur bekijken, zal het potlood dichtbij de hoek een dubbel beeld hebben; als wij het potlood dichtbij de muur bekijken, zal de rechte lijn in de verre hoek een dubbel beeld hebben.

laatste bedrijfsnieuws over Zo wat is bloot oog 3D in de ware betekenis?  0laatste bedrijfsnieuws over Zo wat is bloot oog 3D in de ware betekenis?  1laatste bedrijfsnieuws over Zo wat is bloot oog 3D in de ware betekenis?  2

 

 

Wegens binoculaire parallax, de voorwerpen die wij een betekenis van diepte en ruimte hebben zien hebben.
Hoe 3D bedriegt het blote oog de ogen om tot een betekenis van ruimte en diepte te leiden? Tegenwoordig, zijn 3D video's of de beelden twee die beelden door de linker en juiste ogen worden genomen te onderscheiden. Het visuele verschil is ongeveer 65mm. Door uw linkeroog te laten linkeroog zien Beeld, die staat het beeld van het juiste oog met het juiste oog het zien uw hersenen toe om een stereoscopisch beeld met diepte samen te stellen.