Wat is het transparant LEIDEN filmscherm?

December 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het transparant LEIDEN filmscherm?

Het transparante LEIDENE filmscherm is een nieuw type van flexibele, transparante en lichte LEIDENE vertoning. Het LEIDENE filmscherm is als een combinatie van het flexibel LEIDEN scherm en het transparant LEIDEN scherm, dat de zachtheid van het flexibel scherm en de hoge doordringbaarheid van het transparant scherm heeft. Naast gewone muren, kan het gemakkelijk ongeacht interne of externe boog of 90 graadhoek, zelfs glasdeuren of de bouwdaken worden geïnstalleerd. D.w.z., in vlakke muren, winkelcomplexxen, binnen en openlucht gebogen muren, architecturale glasgordijngevels, winkelvensters, enz., kunnen zij met de LEIDENE filmschermen worden behandeld. Zijn lichtheid en thinness kunnen de load-bearing problemen van muren, glas, de hemelschermen, enz. verminderen. Het heeft hoge transparantie en is bijna geïntegreerd met glas, dat weinig effect op de verschijning van het gebouw heeft.

 

Technische kenmerken van het LEIDENE filmscherm:
De LEIDENE lamp parelt naakte kristallen bol plantend technologie; het lamppaneel wordt gemaakt van raad van de gong de holle glasvezel, en de oppervlakte wordt verzegeld met een vacuümverzegelingsprocédé.
Voordelen van het transparante LEIDENE filmscherm:
(1) de hoge lichte overbrenging, transparantie van 60%-95%, kan de verlichtingsvereisten en het gebied van mening van de verlichtingsstructuur, zoals tussen de vloer, de glasgordijngevel, de vensters, enz. verzekeren, en ervoor zorgen dat het originele deel van de glasgordijngevel een perspectieffunctie heeft.
(2) het is zeer licht en neemt geen ruimte op. De dikte van het product is slechts 1~3mm, en het totale gewicht is slechts 1~3Kg/㎡.
(3) het is gemakkelijk te installeren en vereist geen structuur van het staalkader. Het kan direct met de glasgordijngevel worden verbonden, die zeer kosten bespaart.
(4) nieuw en charmant effect. Het videobeeld schijnt om op de glasgordijngevel worden gehangen, die goede reclame en artistieke gevolgen heeft.
(5) geschikt onderhoud, snel en veilig binnenonderhoud, die arbeidskrachten en materiaalresourcen redden.
(6) energie - besparing en milieubescherming, die de behoefte aan traditionele koelsystemen en airconditioning elimineren, die meer dan 40% van de energie bewaren - besparingseffect van de traditionele schermen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het transparant LEIDEN filmscherm?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat is het transparant LEIDEN filmscherm?  1laatste bedrijfsnieuws over Wat is het transparant LEIDEN filmscherm?  2

Toepassingsscenario's van het transparante LEIDENE filmscherm:

 

Stedelijke oriëntatiepunten en glasgordijngevels van commerciële gebouwen

 

Het merkwinkel van het glasvenster.
De glasvensters, zoals banken, metro's, auto 4S winkelt, enz.

 

Glasvangrail langs de rivier, de vangrail van het winkelcomplexglas.

 

De vertoningsmuren van de tentoonstellingszalen van het handelscentrum.